Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» کمال علی پور خنکداری در خصوص تصویب کلیات طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، گفت: مجلس یازدهم به تبعیت از  فرمایش مقام معظم رهبری، موضوع رفع موانع و پشتیبانی از تولید را در دستور کار خود قرار داده است.کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس را تشکیل شده است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس افزود: کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در گام اول حذف قوانین زاید را در دستور کار قرار داده تا فرآیند اخذ مجوز صدور کسب و کار تسهیل شود و از بروکراسی زاید اداری کاسته شود و مردم به راحتی مجوز تولید دریافت کرده و کسب و کار کشور فعال شود، همچنین قشر جوان که عمدتا تحصیل کرده و بیکار هستند، مشغول شده و تولید رونق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با دعوت تعداد زیادی از کسبه، تولیدکنندگان، تعاونی‌‎ها، بازرگانان،کارشناسان مرکز پژوهش ها و مسئولان وزارت خانه‌ها و کارشناسان مشغول در سازمان‌ها مردم نهاد و سازمان‌های دولتی طی جلسات معتدد تلاش کردیم قانون مفیدی در مجلس تدوین کنیم. از این رو خدا را شاکریم که در صحن علنی نمایندگان با رای بالا با کلیات این طرح موافقت کردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس  با اشاره به محورهای طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اظهار کرد: بسیاری از تولید کنندگان هنگام گرفتن مجوز با موانع متعددی مواجه می‌شوند، به نحوی که فرآیند اخذ مجوز سال‌ها به طول می‌انجامد و یا اقدام به راه اندازی کسب و کارها فاقد مجوز می‌کنند. از این رو در طرح مذکور اشاره کردیم که مجوزهایی که مربوط مسائل بهداشتی، امنیتی و منابع طبیعی است را در دسته‌ای با عنوان مجوزهای تایید محور قرار داده تا سازمان مقررات زدایی با تایید هیئت وزیران به این کسب و کارها مجوز ‌دهد. در صورتی که فرآیند اخذ مجوز این کسب و کارها بیش از سه ماه به طول بیانجامد، شناسه یکتا و مجوز آنها به صورت خودکار صادر می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای کسب و کارهای نیازمند به مجوزهای ثبت محور، دولت را مکلف کردیم سامانه ‌ای  راه‌اندازی کرده و نسبت به ثبت اطلاعات تمامی افراد صاحب کسب و کار و تولیدکننده ظرف سه ماه، اقدام کند. مجوز و شناسه یکتا کسب و کارهای این دسته باید ظرف سه روز صادر شود و دیگر نیازی به طی شدن بروکراسی های اداری ندارد. همچنین دستگاه‌های نظارتی نیز باید تنها همان شناسه یکتا کسب و کارها را بررسی کنند. ضمن اینکه صاحبان کسب و کارها متعهد می‌شوند تمامی موارد درج شده در سامانه را رعایت کنند.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در تبصره ۴ ماده یک، طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار  هرگونه محدودیت از جمله محدودیت جغرافیایی و تعدادی حذف شده، تصریح کرد: موضوع دیگر در خصوص رعایت فاصله کسب و کارها از یک دیگر است. دیگر برای ایجاد کسب و کارها فاصله مطرح نبوده و همه می‌تواند در یک راستا و رعایت فاصله مشخصی اقدام به راه اندازی کسب و کار خود کنند.فاصله ها رابرداشتیم چراکه کشور به تولید، کسب و کار و اشتغال نیاز دارد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس با بیان اینکه بسیاری از جوانان تحصیل کرده و بیکار برای راه اندازی کسب و کار خود با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند اظهار کرد: در طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار به اشتغال کارشناسان رسمی دادگستری، وکلای و دفتر خانه‌های رسیمی نیز توجه شده است به نحوی که اگر افراد واجد و شرایط باید  در قالب یک آزمون ۷۰ درصد نمره یک درصد اول را کسب کنند. به عنوان مثال اگر یک درصد ابتدایی شرکت کنندگان ۸۰ امتیاز کسب کردند،  افرادی که  ۷۰ درصد این میزان کسب امتیاز کنند، می‌توانند به عنوان کارشناس رسمی و یا وکیل معرفی می‌شوند. برای ایثارگران و جانبازان این مقدار ۶۰ درصد در نظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم کشور با این طرح به سمت رقابت حرکت کند. با اجرای این طرح به راحتی می‌توانند وکیل بهتر انتخاب کرده و یا در در صورت نیاز به خدمات صنفی به فردی که خدمات بهتری ارائه می‌کند مراجعه کنند. البته ممکن است پیشنهاداتی برای پزشکان و داروسازان در  ادامه بررسی جزئیات طرح ارائه شود اما به صورت کلی این طرح به دنبال رفع موانع تولید و رونق کسب و کار است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: تسهیل صدور مجوز کسب و کارها کمیسیون جهش و رونق تولید طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار طرح تسهیل صدور مجوز جهش و رونق تولید شورای اسلامی کسب و کارها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از ۱۰ سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

بذرپاش با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته ای دارد.

وی در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از ۲۷ میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

بذرپاش ادامه داد: از این رو ایران به رغم سنگ اندازی های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی های جمهوری اسلامی ایران و شرکت های دانش بنیان در فناوری های نو و به ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم سازی زیرساخت های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت های ایجاد شده در بازرسی ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه های این امر می شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت های هوایی و شرکت های هواپیمایی پرواز حدود ۳۲۰ پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع تر به افق های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف ها و شرکت ها و بخش های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش تر نیز همکاری ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشارهایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده ای و ریلی باید هم زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به کارگیری همه ظرفیت ها برای راه اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده کننده های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد